ΝΕΑ ΟΘΟΝΗ Dynavin

Η Dynavin N6 πλατφόρμα είναι η πέμπτης γενιάς προϊόντων του οίκου DYNAVIN. Ενσωματώνει τον επεξεργαστή τύπου ARM11 χρονισμένο στους 833Mhz με DSP για την αποκωδικοποίηση βίντεο και OpenGL για επιτάχυνση 3D γραφικών. Με αυτή την ισχυρή CPU, ο χρήστης μπορεί να παρακολουθήσει βίντεο ακόμη και σε ανάλυση 1080p και να χρησιμοποιεί ταυτόχρονα την πλοήγηση GPS με Τρισδιάστατους χάρτες (iGO Primo + TomTom Maps στην συσκευασία) χωρίς καθυστερήσεις και lags. Η ισχυρή λήψη του ραδιοφώνου με double tuners και η βελτιωμένη ποιότητα ήχου είναι μερικά από τα ατού για να επιλέξει ο υποψήφιος αγοραστής την Dynavin N6, η οποία χρησιμοποιεί τη νέα γενιά chips Radio & Audio της διάσημη NXP Semiconductors. Αυτα τα συστήματα ενσωματώνουν νέες τεχνολογίες στο ραδιόφωνο και στο DSP για να αυξήσουν σε μεγάλο βαθμό την ποιότητα και την απόδοση στον ήχο.

Το DynOS είναι ένα λειτουργικό σύστημα που αναπτύχθηκε από την Dynavin Γερμανίας, κυρίως για τα συστήματα πλοήγησης & πολυμέσων στο αυτοκίνητο. Με το DynOS είναι πανεύκολη πλέον η εύρεση του αγαπημένου σας τραγουδιού. Όλα τα ψηφιακά αρχεία μουσικής προερχόμενα απο iPod, SD, USB, κλπ. .. μπορούν να ταξινομηθούν με βάση τον καλλιτέχνη, το άλμπουμ, το τραγούδι, το φάκελο καθως και να γίνει μία αλφαβητική αναζήτηση χρησιμοποιώντας το αναδυόμενο πληκτρολόγιο στην οθόνη.

Σύροντας την οθόνη αφής του θα διαπιστώσετε ότι είναι τόσο ομαλή όσο ένα smartphone. Η αυτόματη φωτεινότητα της οθόνης, η ενσωμάτωση τεχνολογίας Bluetooth απο τον Κατασκευαστή PARROT με υποστήριξη και ελληνικού τηλεφωνικού καταλόγου, το A2DP Bluetooth profile που χαρίζει απίστευτη ηχητική απόδοση με πληροφορίες του τραγουδιού στην οθόνη, η υποστήριξη ipod / ψηφιακού άλμπουμ μουσικής καθως και οι προηγμένης τεχνολογίας Can Bus adapters είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της N6 πλατφόρμας που θα σας καταπλήξουν.

Leave a Reply